Hoppa till innehåll

Nästa ansökningstillfälle

Kempestiftelserna har två ordinarie sammanträden per år, vanligtvis i mars och i november. Besluten för ansökningarna till jan -22 är tagna och alla bör ha fått ett beslut till sig via e-post. Beslutet syns också i ansökningssytemet

Nästa ansökningstillfälle stänger den 30 september 2022 kl. 15.00. Ansökningsomgången är öppen.
Ansökningarna skickas in via ett ansökningssystem som heter Apply. Ni kan sedan följa era ansökningar i systemet. Beslut tas 23 november 2022 och besked kommer inom en vecka efter beslutsdatum.

Det rekommenderas att skicka in ansökan med god marginal. Tänk gärna en vecka i förväg om det går. Först ska man in och registrera sig, sen ska ansökan vara inskickad innan sista tid för ansökan. Utkast i systemet räcker inte. Fil med hjälp hur ansökan ska fyllas finns under anvisningar för ansökan. Förhoppningen är att det ska vara enkelt både för sökande och för Kempestiftelserna. Uppstår problem så skicka e-post till info@kempe.com. Systemet fungerar bra, men ibland kan pfd-filer hänga sig för att något inte passar. Om inte obligatoriska pdf kommer med får man inte in ansökan. Vänta helst inte till sista dagen för då kan det bli problem att hinna med att hjälpa till.

Besked om utfall lämnas normalt inom en vecka efter sammanträdet.

Inga ansökningar skickas med e-post.

Alla bilagor till e-postansökan ska vara i PDF-format.

Senast uppdaterad 2022-06-28