Hoppa till innehåll

Nästa ansökningstillfälle

Kempestiftelserna har två ordinarie sammanträden per år, vanligtvis i mars och i november. Besluten för ansökningarna till jan -22 är tagna och alla bör ha fått ett beslut till sig via e-post. Beslutet syns också i ansökningssytemet.
Beslut för ansökningen som stängde 30 september 2022 togs den 23 november och besked ges inom en vecka efter beslutsdatum. Alla bör nu ha fått sitt beslut via mail. Beslutet syns också i Apply. Hör av er till info@kempe.com med ansökningsnummer om ni inte har fått beslutsmail (men kolla skräpposten först).

Nästa ansökningstillfälle stänger den 31 januari 2023 kl. 15.00. Ansökningsomgången är öppen.
Ansökningarna skickas in via ett ansökningssystem som heter Apply. Ni kan sedan följa era ansökningar i systemet. Beslut tas i slutet av mars 2023.

Det rekommenderas att skicka in ansökan med god marginal. Skicka gärna en vecka i förväg om det går. Först ska man in och registrera sig, sen ska ansökan vara inskickad innan sista tid för ansökan. Utkast i systemet räcker inte. Fil med hjälp hur ansökan ska fyllas finns under anvisningar för ansökan. Förhoppningen är att det ska vara enkelt både för sökande och för Kempestiftelserna. Uppstår problem så skicka e-post till info@kempe.com. Systemet fungerar bra, men ibland kan pfd-filer hänga sig för att något inte passar. Om inte obligatoriska pdf kommer med får man inte in ansökan. Vänta helst inte till sista dagen för då kan det bli problem att hinna med att hjälpa till.

Besked om utfall lämnas normalt inom en vecka efter sammanträdet.

Inga ansökningar skickas med e-post.

Alla bilagor till e-postansökan ska vara i PDF-format.

Senast uppdaterad 2022-12-09