Hoppa till innehåll

Nästa ansökningstillfälle

Kempestiftelserna har två ordinarie sammanträden per år, vanligtvis i mars och i november.
Beslut för ansökningen som stängde 31 januari 2023 togs den 30 mars. Alla bör ha fått ett beslut till sig via e-post. Beslutet syns också i ansökningssytemet. Alla ska få sina beslut via mail, men det har hänt att de hamnar i skräppsten. Beslutet ska också synsas i Apply. Hör av er till info@kempe.com med ansökningsnummer om ni inte har får/fått beslutsmail (men kolla skräpposten först).

Nästa ansökningstillfälle stänger den 30 september 2023 kl. 15.00. Ansökningsomgången öppnar i början av juni.
Ansökningarna skickas in via ett ansökningssystem som heter Apply. Ni kan sedan följa era ansökningar i systemet. Beslut tas i slutet av november 2023.

Det rekommenderas att skicka in ansökan med god marginal. Skicka gärna en vecka i förväg om det går. Först ska man in och registrera sig, sen ska ansökan vara inskickad innan sista tid för ansökan. Utkast i systemet räcker inte. Fil med hjälp hur ansökan ska fyllas finns under anvisningar för ansökan. Förhoppningen är att det ska vara enkelt både för sökande och för Kempestiftelserna. Uppstår problem så skicka e-post till info@kempe.com. Systemet fungerar bra, men ibland kan pfd-filer hänga sig för att något inte passar. Om inte obligatoriska pdf kommer med får man inte in ansökan. Vänta helst inte till sista dagen för då kan det bli problem att hinna med att hjälpa till.

Besked om utfall lämnas normalt inom en vecka efter sammanträdet.

Inga ansökningar skickas med e-post.

Alla bilagor till e-postansökan ska vara i PDF-format.

Senast uppdaterad 2023-04-04